Business Access

RFID-Access-Door-Gate-People

Deuren gaan open

De meeste toegangssystemen maken gebruik van een RFID-chip. Door eenvoudig de kaart nabij een kaartlezer te houden gaat een deur, een slagboom of een poort open. De beveiliging is gebaseerd op een uniek nummer in combinatie met een geprogrammeerde veiligheidssleutel. 

PVC-cards-casual-printed-front-reverse-ymck-offset

Medewerker, bezoeker of aannemer

Personaliseer personeelspassen met een foto en persoonsgegevens, voor toegang tot deuren, de vending-machine en de multifunctional. De aannemer heeft een afwijkende kleur pas, duidelijk herkenbaar, met een ander toegangsbeleid. Een bezoeker wordt begeleidt door een collega en heeft na de bedrijfsinstructie een bezoekerspas om de hals hangen. Wel zo duidelijk en wel zo veilig. 

Sunlight-Saturn-Automatic-Cardprinter-Overview-Front

Voorbedrukt en personaliseren

Buiten de functionaliteit is het voorbedrukte card een visitekaartje van het bedrijf. Na het personaliseren is de pas op maat gemaakt voor de medewerker en overige aanwezigen. Het personaliseren kan door zwart thermisch bedrukken en pasfoto’s worden met een YMCKO-druklint op het pasje gezet. Een nieuwe of vervangende pas is eenvoudig aan de balie gemaakt.