Identificeer wat belangrijk is​

Mensen en middelen identificeren doen we naadloos met onbeperkte mogelijkheden. 

Onze kunststof cards en labels zijn in hoge kwaliteit kleuren voorbedrukt met logo en gegevens van het bedrijf, de vereniging en de club. 

Met een cardprinter is een uitgebreide personalisatie snel en professioneel uitgevoerd. Denk aan persoonsgegevens, lidmaatschapnummers en een hoge kwaliteit pasfoto. 

Dezelfde cardprinter kan monochroom (één kleur) printen voor het printen van kunststof labels om materiaal te identificeren. Met onze HRST-labels zelfs in de hoge temperaturen van een coating-oven. 

Cardprinter.nl verlaagt de drempel voor het aanschaffen van producten die het printen op cards mogelijk maakt; of het nu gaat om loyalty-cards, bedrijfspassen, lidmaatschapsbewijzen, enz. 

play

Speciaal voor u samengesteld

Iedere vereniging, club, bedrijf heeft eigen wensen als het om identificeren gaat. We hebben alvast een paar suggesties uitgewerkt!

Boost je bedrijf met onze voorbedrukte RFID-cards! Personaliseer en codeer ze om naadloze toegang te krijgen tot poorten, deuren, multifunctionals en vending machines. Eenvoudig, efficiënt en veilig. Business made easy.

Optimaliseer productidentificatie met onze bedrukbare HRST-labels! Voorzie ze van productgegevens, barcode en QR-code. Duurzaam ontworpen voor poedercoaten en natlakken. Eenvoudig, efficiënt en bestand tegen zware omstandigheden. Verbeter traceerbaarheid met onze hoogwaardige labels!

Unieke ledenkaarten: personaliseer de voorkant, met logo’s en merken van sponsoren op de achterkant. Dubbelzijdig YMCKO-bedrukt voor levendige kleuren en kortingscodes. Jouw kaart, jouw stijl, onze verfijnde oplossing!

VIP

Verleen exclusieve toegang met onze voorbedrukte VIP-cards! Personaliseer met bedrijfsnaam en lounge/stoelnummers. Dankzij RFID-technologie wordt het beheer van privileges eenvoudig. Ontdek de moeiteloze elegantie van onze VIP-kaartverstrekker.