HRST systeem

Poedercoat-conserveren-oven-identificeren-constructiedelen-staal

Heat Resistant Surface Treatment Label

Het HRST-label is ontwikkeld om de invloed van hoge temperaturen te weerstaan. Het unieke materiaal is getest in ovens van verschillende temperaturen en er is getest met een variabele verblijfstijd in die temperatuur. De bedrukking blijft leesbaar en het label vervormd niet. De niet-geleidende eigenschap van HRST zorgt ervoor dat er geen geladen poederdeeltjes blijven hechten aan het label. Het optionele laminaat kent eenzelfde eigenschap. Buiten de standaard witte/onbedrukte kleur, zijn er ook verschillende kleuren (enkelzijdig bedrukt) beschikbaar; zoals rood, geel, oranje, groen, blauw.

 

HRSTWhitePrinted

Oplossing voor (poeder-)coaten

Het systeem is gebaseerd op het thermisch bedrukken van labels van 85,60 x 53,98 mm (ISO CR80). De HRST-labels zijn bestand tegen temperaturen tot 250 graden en daardoor geschikt om voor, tijdens en na het coatingproces aan het materiaal bevestigd te blijven.

Voor extra bescherming en voor natlakken is een laminaat beschikbaar. Het laminaat kan eenvoudig verwijderd worden, om de onderliggende, thermisch geprinte, tekst zichtbaar te maken.

Thermische printer

De HRST-labels kunnen thermisch bedrukt worden met monochroom zwart of kleur (full colour YMCK). Niet alleen tekst, maar ook barcode, datamatrix en QR-code kunnen bedrukt worden, om een label snel te integreren in het bedrijfssysteem (ERP, CRM, tekenprogramma).

Sunlight-Saturn-Automatic-Cardprinter-Card-Input-Front

HRST startset

Om direct te kunnen starten met het identificeren van producten met HRST, is een startset samengesteld. De HRST startset is beschikbaar voor een gereduceerde prijs en bestaat uit een cardprinter, druklint en HRST-labels.

PVC-cards-casual-printed-front-reverse-ymck-offset

Overige toepassingen

De robuuste eigenschappen van HRST maakt het label ideaal voor gebruik buiten. De labels kunnen voorbedrukt worden met een bedrijfsontwerp en dienen als informatie– of prijskaartjes in wisselende weersomstandigheden.