HRST Labels Rood

 54,00 1.322,00 excl btw

HRST: Heat Resistant Surface Treatment Labels enkelzijdig bedrukt met Rood.

Verkrijgbaar per 100, 500 of 3.000 stuks.

 

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , , , ,

HRST Labels (CR80)

Het HRST-label is ontwikkeld om de invloed van hoge temperaturen te weerstaan. Het unieke materiaal is getest in ovens van verschillende temperaturen en er is getest met een variabele verblijfstijd in die temperatuur. De bedrukking blijft leesbaar en het label vervormd niet. De niet-geleidende eigenschap van HRST zorgt ervoor dat er geen geladen poederdeeltjes blijven hechten aan het label. Het optionele laminaat kent eenzelfde eigenschap. Buiten de standaard witte/onbedrukte kleur, zijn er ook verschillende kleuren (enkelzijdig bedrukt) beschikbaar; zoals rood, geel, oranje, groen, blauw.

De robuuste eigenschappen van HRST maakt het label ideaal voor gebruik buiten. De labels kunnen voorbedrukt worden met een bedrijfsontwerp en dienen als informatieÔÇô of prijskaartjes in wisselende weersomstandigheden.

HRST als geïntegreerd systeem

De HRST-labels kunnen thermisch bedrukt worden met monochroom zwart of kleur (full colour YMCK). Niet alleen tekst, maar ook barcode, datamatrix en QR-code kunnen bedrukt worden, om een label snel te integreren in het bedrijfssysteem (ERP, CRM, tekenprogramma).

Het systeem is gebaseerd op het thermisch bedrukken van labels van 85,60 x 53,98 mm (ISO CR80). De HRST-labels zijn bestand tegen temperaturen tot 250 graden en daardoor geschikt om voor, tijdens en na het coatingproces aan het materiaal bevestigd te blijven.

Voor extra bescherming en voor natlakken is een laminaat beschikbaar. Het laminaat kan eenvoudig verwijderd worden, om de onderliggende, thermisch geprinte, tekst zichtbaar te maken.

Verpakking

Pak van 100 stuks, Slof van 500 stuks, Doos van 3.000 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HRST Labels Rood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *