Saturn Automatic Single Side Dual Hopper

 2.050,00 3.090,00 excl btw

Automatisch enkelzijdig bedrukken van cards met de Sunlight Saturn Cardprinter. Door het dubbele invoermagazijn (Dual Hopper) kunnen tweemaal zoveel cards geplaatst worden en indien gewenst twee verschillende kaartuitvoeringen. Zowel monochroom (zwart) als kleurendruk (YMCK) is mogelijk met de eenvoudig te wisselen druklinten. Kies voor, een combinatie van, verschillende modules: RFID, Contactless, Magneetstrip.

SUNLIGHT SATURN is een snelle, veelzijdige en betaalbare kaart- en badgeprinter met geavanceerde functies en technologie. De Saturn kan geconfigureerd worden met verschillende beschikbare opties zoals magnetische stripe encoding, smart chip encoding, contactloze (RFID) encoding om de personalisatie van elk type kaart mogelijk te maken, van de eenvoudigste tot de meest complexe. Dankzij zijn compacte formaat en optionele twee invoerhoppers is het een van de meest veelzijdige ID-kaartprinters op de markt.

SUNLIGHT SATURN is eenvoudig inzetbaar in elke operationele omgeving dankzij zijn kleine afmetingen. Bovendien vergemakkelijkt zijn lichte gewicht verzending met een verminderde impact op het milieu.

SUNLIGHT SATURN print in hoge resolutie van 300 dpi, rand-tot-rand, met uitstekende printkwaliteit voor badges. Dankzij effici├źnt onderzoek en ontwikkeling en grote aandacht voor detail in het productieproces is de beeldreproductie helder en levendig, zowel in kleur als monochroom.

SUNLIGHT SATURN kan geconfigureerd worden met een dubbele invoerhopper en in totaal kunnen 200 blanco kaarten geladen worden voor uitgebreide printopdrachten. De dubbele invoerhopper kan ook geconfigureerd worden voor willekeurige invoer van twee verschillende kaarttypen, waardoor maximale flexibiliteit wordt geboden in toepassingen voor het afdrukken van meerdere kaarttypen.

Nieuwe functies en kenmerken kunnen op elk moment aan SUNLIGHT SATURN worden toegevoegd om te voldoen aan nieuwe of veranderende eisen voor afdrukken of personalisatie. Deze direct-to-card printer kan worden ge├╝pgraded van enkelzijdig naar dubbelzijdig printen en kan worden uitgerust met magnetische stripe encoding, smart chip encoding en contactloze encoding systemen.

SUNLIGHT SATURN is uitgerust met veiligheidssloten en het Kensington Security System, wat een hoger beveiligingsniveau biedt dan traditionele kaartprinters.

SUNLIGHT SATURN is verkrijgbaar in twee versies, een basisversie met enkelzijdig printen en een geavanceerde versie met dubbelzijdig printen. Beide versies zijn uitgerust met LCD-displays voor duidelijke diagnose en monitoring van de status van het afdrukken van identificatiekaarten, wat het gebruik gemakkelijk maakt. Bovendien heeft het een interne USB HUB om camera’s en andere externe apparaten aan te sluiten.

Deze kenmerken maken SUNLIGHT SATURN de ideale kaartprinter voor kleine en middelgrote productievolumes en de essenti├źle oplossing voor elke sector die realtime afdrukken van plastic badges en identificatiekaarten nodig heeft.

Deze nieuwe printer heeft het ENERGY STAR CERTIFIED-label vanwege zijn effici├źntie in energieverbruik.

Module

Zonder extra module, RFID encoder, Chip encoder, RFID & Chip encoder, Magneetstrip encoder, Magneetstrip & Chip encoder, Magneetstrip & RFID encoder, Magneetstrip encoder & Chip encoder & RFID encoder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saturn Automatic Single Side Dual Hopper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *