Saturn Druklint Full Colour YMCKO

 86,00 817,00 excl btw

Full Colour druklint met overlay (YMCKO) voor de Sunlight Saturn Cardprinter.

  • 200 prints
  • Voordeliger per doos van 10 stuks

Het kleurendruklint bestaat uit vijf panelen, Y-M-C-K-O, en is leverbaar in een 200 prints uitvoering.

YMCK afkorting wordt vaak gebruikt in de productie van ID-kaarten, creditcards en andere kaarten waar duurzaamheid en beveiliging belangrijk zijn. De toevoeging van de “O” laag zorgt voor een extra beschermende coating en verbetert de algehele kwaliteit en duurzaamheid van de afdruk.

  • Y – Yellow (Geel): Geel is een basiskleur die vaak wordt gebruikt in drukwerk, vooral in combinatie met andere kleuren om een breed scala aan tinten te produceren.
  • M – Magenta (Magenta/Roze): Magenta is een kleur die neigt naar roze of paars. Het is een van de primaire kleuren in het subtractieve kleurensysteem, dat wordt gebruikt in kleurendruk.
  • C – Cyan (Cyaan/Blauwgroen): Cyan is een blauwgroene kleur en is ook een van de primaire kleuren in het subtractieve kleurensysteem. Het wordt vaak gecombineerd met geel en magenta om een breed scala aan kleuren te produceren.
  • K – Key (Zwart): In de context van kleurendruk staat “Key” voor zwart. Soms wordt de letter “K” gebruikt om verwarring met “B” (blauw) te voorkomen.
  • O – Overlay (Overlak): Het laminaat zorg voor een optimale bescherming van de thermische bedrukking. Deze extra laag is een transparante coating die wordt toegevoegd aan het oppervlak van de afdruk.

Overweeg ook de aanschaf van een doos van 10 stuks, voor een gereduceerd bedrag.

Aantal producten

Per stuk, Per doos van 10 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saturn Druklint Full Colour YMCKO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *