Saturn Druklint Full Colour YMCKOK

 102,00 969,00 excl btw

YMCKOK druklint voor uw Sunlight Saturn Cardprinter.

Bedrukt de voorzijde full-colour (YMCKO) en de achterzijde met monochroom zwart (K)

Artikelnummer: C27500066200690 Categorie├źn: , Tags: , , , , , , , , , , , ,

Het kleurendruklint bestaat uit zes panelen, Y-M-C-K-O-K, met 210 prints (minimaal). Dit druklint is specifiek bedoeld in combinatie met een dubbelzijdige cardprinter. De extra ‘K’ zorgt voor bedrukken van de achterzijde van een card, waar vaak een naam, nummer, of (bar-)code volstaat.

YMCK afkorting wordt vaak gebruikt in de productie van ID-kaarten, creditcards en andere kaarten waar duurzaamheid en beveiliging belangrijk zijn. De toevoeging van de “O” laag zorgt voor een extra beschermende coating en verbetert de algehele kwaliteit en duurzaamheid van de afdruk.

  • Y – Yellow (Geel): Geel is een basiskleur die vaak wordt gebruikt in drukwerk, vooral in combinatie met andere kleuren om een breed scala aan tinten te produceren.
  • M – Magenta (Magenta/Roze): Magenta is een kleur die neigt naar roze of paars. Het is een van de primaire kleuren in het subtractieve kleurensysteem, dat wordt gebruikt in kleurendruk.
  • C – Cyan (Cyaan/Blauwgroen): Cyan is een blauwgroene kleur en is ook een van de primaire kleuren in het subtractieve kleurensysteem. Het wordt vaak gecombineerd met geel en magenta om een breed scala aan kleuren te produceren.
  • K – Key (Zwart): In de context van kleurendruk staat “Key” voor zwart. Soms wordt de letter “K” gebruikt om verwarring met “B” (blauw) te voorkomen.
  • O – Overlay (Overlak): Het laminaat zorg voor een optimale bescherming van de thermische bedrukking. Deze extra laag is een transparante coating die wordt toegevoegd aan het oppervlak van de afdruk.

Overweeg ook de aanschaf van een doos van 10 stuks, voor een gereduceerd bedrag.

Aantal producten

Per stuk, Per doos van 10 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saturn Druklint Full Colour YMCKOK” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *